Pečene kašice su se sve češće pojavljivale na brojnim kulinarskim blogovima, pa takav recept ne možemo propustiti.
Sastojci:
- 1 šolja ovsene kaše
- 2 šolje ovsenog mleka
- 1 kašika lanenog semena
- 1 kašika kakaoa
- 1 banana
- šaka smrznutih jagoda i malina
- prstohvat soli
Služiti uz:
- 2 kašike putera od kikirikija
- 3 kašike sojinog jogurta, sa ukusom vanile
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
1. Izblendajte bananu, da bude kao fil, bez grudvica.
2. Pomešajte ovsene pahuljice sa pasiranom bananom, lanenim semenom, kakaom i solju i stavite u posudu za pečenje.
3. Pripremljene sastojke prelijte ovsenim mlekom i na vrh stavite smrznuto voće.
4. Tepsiju stavite u rernu, zagrejanu na 180 stepeni, i pecite oko 20 minuta.
5. Pečenu kašu stavite na tanjir i poslužite sa puterom od kikirikija i jogurtom.
Prijatno!
BONUS VIDEO