E sad, neke domaćice odluče da je već kupe gotovu i prženu, a neke ipak zasuču rukave uđu u kuhinju i vole da je pripreme same. I to je super. Ali mirisi koji se šire kućom tokom ovog posla, nisi baš uvek dobrodošli, naročito ako očekujete goste.
Da bismo vam pomogli da se rešite mirisa pečene ribe, kojeg mnogi karakterišu kao "veoma naprijatan", otkrićemo vam super trik koji provereno radi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Naime, u ulje u kojem pržite ribu, ubacite pet čačkalica i videćete miris će biti mnogo manje intenzivan. Praktično ga neće bi biti. Naravno, ako pržite više ribe, čačkalice povremeno morate da menajte.
Možda vam zvuči šašavo, ali ovaj trik provereno radi.
Probajte, pa javite. A ako i vi imate neki trik, podelite ga s nama.
BONUS VIDEO