Praznici se brzo približavaju. Jedno od omiljenih božićnih jela je šaran. Ukus ribe je veoma ukusan, nažalost prženje je povezano sa neprijatnim mirisom koji može trajati zaista dugo. Prodire u odeću, pa čak i u kosu. Predlažemo kako se brzo i efikasno osloboditi mirisa ribe iz stana.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Kako se lako osloboditi mirisa pržene hrane?
Pre svega, zapamtimo da dobro provetrimo kuhinju pre nego što počnemo da pripremamo obrok.
Verovatno je većina vas čula za efikasan trik koji su koristile naše bake. Samo pomešajte čašu vode sa četiri kašike ulja, nekoliko karanfilića i pustite da provri. Mešavina će neutralisati miris ulja. Umesto sirćeta možete koristiti i limunovu koru.