Hana je pre 30. rođendana zaradila prvi MILION: "Osmislila sam sedam zlatnih pravila za uspeh i sledim ih svaki dan"

Vesti 28.12.2022 16:00 0

„Da biste imali nešto, poput milion dolara, morate da postanete tip osobe koja zarađuje milion dolara. Morate da se zapitate- kako se ponaša ova milionerska verzija mene, šta radi i kako razmišlja'

Hana je pre 30. rođendana zaradila prvi MILION: "Osmislila sam sedam zlatnih pravila za uspeh i sledim ih svaki dan"

Shutterstock

Žena koja tvrdi da je postala milionerka pre 30. godine otkrila je sedam dnevnih pravila kojih se redovno pridržava.

Svi bismo želeli da vidimo dodatni prihod u novoj godini - ali kako da počnemo? Pa, Hana Čan je otkrila da je sve u načinu razmišljanja.


U video snimku na TikToku, milionerka je otkrila sedam zaltnih pravila po kojima živi i svoje najbolje savete koji će vam pomoći da se obogatite u narednoj 2023. godini. Rekla je: "Jezik kojim govorite o sebi je ili vitamin ili otrov."Hana je objasnila da ako pričate o sebi negativno, vrlo lako možete da počnete da verujete u to.

Sledeće, Hana je rekla da se način da zaradite više novca krije u tome da promenite svoj "način razmišljanja". - Morate istinski da verujete da ste vredni da zaradite mnogo novca pre nego što to postane vaša stvarnost - kaže ona. "Naoružavanje svoje okoline" je još jedno pravilo u koje se Hana kune.


- Napravite male promene u svom životnom prostoru koje će vam pomoći da normalizujete sledeći nivo uspeha - objašnjava ona.

"Sledeće pravilo po kome Hana živi je pravilo budi-napravi-imaj". - Da biste imali nešto, poput milion dolara, morate da postanete tip čoveka koji zarađuje milion dolara - objasnila je ona. - Morate da se zapitate: kako se ponaša ova milionerska verzija mene, šta radi i kako razmišlja - kaže ona.

@realhannahchan Replying to @🌻Rae🌻 Seven life rules that will make you a millionaire. Starting a business or achieving financial success is all about your mindset, not just strategy @Hannah Chan @Hannah Chan ♬ original sound - Hannah Chan

Hana je dodala da o velikim kupovinama morate da razmišljate kroz objektiv troškova nasuprot investicijama. Na primer, kurs za učenje nove veštine je investicija, dok je kupovina dizajnerske torbe trošak. Za one koji poseduju posao ili su frilenseri, Hana preporučuje da klijenti naplaćuju račune na osnovu rezultata, a ne radnih sati.

- Čak i ako vam je satnica zaista visoka, i dalje imate samo 24 sata u danu, što znači da će vam prihodi uvek biti ograničeni - objasnila je ona. Na kraju, ona kaže da većina ljudi koji su zaradili mnogo novca neće da priyna da su usput izgubili prijatelje — ali to nije nešto o čemu bi trebalo da brinete. - Svaka uspešna osoba koju poznajem je pri tom izgubila prijatelje - kaže ona.

Postizanje finansijskog uspeha zavisi od vašeg razmišljanja, a ne samo od strategije - zaključila je Hana uz objavljen video.

 
Komentari (0)
Loading