Sastojci (navedene količine su za 4 osobe)
- 450 gr žute boranije
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- 400 gr pilećeg belog mesa
- 1 kisela pavlaka
- 2 jajeta
- so, biber po ukusu
Priprema
Za pripremu ovog jela biće vam potrebno svega 20ak minuta. Ukoliko ste novca, ovo je sjajna ideja jer nema ko ne voli piletinu, a umesto boranije možete uzeti i neko drugo povrće ako ga više volite.
Ispržite piletinu na ulju. Kada je izdinstate, dodajte so i biber po ukusu. Sklonite sa šporeta i dodajte u piletinu boraniju. U drugi tanjir izmešajte 2 jajeta i kiselu pavlaku. Sjedinite sa boranijom i piletinom i vratite na šporet da zapečete. Ovaj obrok je dovoljan za četiri osobe.
BONUS VIDEO