Sastojci (navedene količine su za 4 osobe)
- 450 gr žute boranije
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 400 gr pilećeg belog mesa
- 1 kisela pavlaka
- 2 jajeta
- so, biber po ukusu
Priprema
Za pripremu ovog jela biće vam potrebno svega 20ak minuta. Ukoliko ste novca, ovo je sjajna ideja jer nema ko ne voli piletinu, a umesto boranije možete uzeti i neko drugo povrće ako ga više volite.
Ispržite piletinu na ulju. Kada je izdinstate, dodajte so i biber po ukusu. Sklonite sa šporeta i dodajte u piletinu boraniju. U drugi tanjir izmešajte 2 jajeta i kiselu pavlaku. Sjedinite sa boranijom i piletinom i vratite na šporet da zapečete. Ovaj obrok je dovoljan za četiri osobe.
BONUS VIDEO