08:02 Dom i saveti Zaobilazite ga u širokom luku: Ovaj napitak stomak ne probavlja, a mi ga uzimamo svako jutro
10:35 Poznati Znate li zašto su neka jela ukusnija sutradan? Nauka objasnila ono što domaćice odavno znaju
18:57 Poznati Koje srpsko jelo obožava pobednik Evrovizije? Srpkinja mu spremila domaćinski obrok, pred takmičenje se gostio, oduševljen našom kuhinjom
12:25 Zdravlje Približava se vreme posta, a doktorka upozorava: Ovu vrstu ribe nikako ne smete da jedete, sadrži opasnu stvar, a Srbi se u njoj dave
11:51 Zdravlje Približava se vreme posta, a doktorka upozorava: Ovu vrstu ribe nikako ne smete da jedete, sadrži opasnu stvar, a Srbi se u njoj dave
09:00 Dom i saveti Jedu staro, srpsko, tradicionalno jelo i mršaju kao lude: Ima malo kalorija, a daje sjajnu energiju
18:00 Dom i saveti Ove DVE namirnice NE JEDITE za doručak: Pogledajte samo kakve POSLEDICE ostavljaju, odmah ćete ih izbaciti iz FRIŽIDERA
12:30 Ispovesti Izbacila je MESO iz jelovnika pa se ugojila 20 kilograma: Mislila je da će biti zdravija ali je izazvala OVAJ sindrom i sve poremetila!
13:52 Dom i saveti Stalno ste gladni čak i čim završite sa JELOM? Ponekad je to simptom BOLESTI a ne alavosti, proverite imate li ovakve simptome
21:45 Zdravlje Srbi ovo povrće dodaju u svako jelo, a doktor tvrdi koliko je OPASNO! Evo ko treba da bude NA OPREZU kada ga jede ili pije sok od njega
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima