Dohvatite teško dostupna mesta: Pre nego što počnete sa čišćenjem, umotajte OFINGER krpom

K.Ć. Vesti 08.12.2022 07:40 0

Kućni poslovi ne moraju da budu izazov

Dohvatite teško dostupna mesta: Pre nego što počnete sa čišćenjem, umotajte OFINGER krpom

Shutterstock

Samo iskoristite nekoliko trikova koji će čišćenje učiniti lakšim i bržim. Danas vam predstavljamo onaj koji će vam pomoći da se nosite sa prašinom na teško dostupnim mestima. 

Ne vole svi da čiste. Neki ljudi to zovu Sizifov rad, jer pre ili kasnije morate da počnete ceo proces iznova. Međutim, možete sebi pripomoći. Mnogo je lakše da se rešite dvodnevnog nereda nego da počistite ono što se nakupilo za nedelju dana. Zbog toga je vredno kreirati raspored čišćenja kuće koji će vam omogućiti da sve držite pod kontrolom.

Kada saznate o kojim poslovima ćete se prvo pobrinuti, dobra je ideja da pravilno organizujete svoj posao. Uverite se da su vam zalihe za čišćenje u domaćinstvu napunjene i da nećete morati da prekidate čišćenje odlaskom u prodavnicu. Kada je sve spremno, razmislite kako da poboljšate rad. Koristite neprocenjive trikove koji će vam uštedeti vreme.

Uklanjanje prašine sa teško dostupnih mesta je dosadan posao. Ako ne želite da gurate ruke u uske pukotine iza nameštaja i radijatora, posegnite za ofingerom.

Tanak plastični ili metalni ofinger je najbolje rešenje. Umotajte ga u krpu i pričvrstite lepljivom trakom. Ovako pripremljena struktura može se dodatno navlažiti npr. sredstvom za čišćenje stakla. Zatim lagano čistite teško dostupna mesta.

Podelite ovu metodu sa svojim prijateljima.

Komentari (0)
Loading