Spremite se za „VODOINSTALATERA“: Poza koju će želeti da isprobaju SVI maštoviti ljubitelji VRELE uniforme

Vesti 04.01.2023 22:55 0

Žene iz nekog razloga vole uniforme, muškarci koji ih nose su im seksepilni, još kada uz to iskoriste i prigodnu pozu, pun je pogodak

seks

Shutterstock

 

Ponekad se iskra pod čaršavima ugasi, a seks postane pomalo dosadan. Kako bismo vratili žar u ljubavni odnos, najbolje je isprobavati nove seksualne poze koje će nam pomoći da upoznamo sebe, a partneru omogućimo nezaboravno iskustvo.

Seksualni terapeuti ističu kako svaka seksualno aktivna osoba na ovome svetu ima neki fetiš, odnosno seksualnu preferenciju. Iako se fetiši obično vezuju uz ekstreme, to zapravo nije istina. Fetiš je svaka radnja pod čaršavima koja nam pruža zadovoljstvo. Istraživanja su pokazala da je najčešći fetiš igra uloga, u kojoj partneri oblače uniforme kako bi na trenutak maštu svoga partnera pretvorili u stvarnost.

Zašto žene vole uniforme?

Psiholozi kažu da uniforme predstavljaju svrhu i hrabrost, ali i ljubav prema određenoj profesiji. Zainteresovani, strastveni i spretni muškarci su bolji ljubavnici, pokazuju istraživanja. Policajci, vatrogasci ili vodoinstalateri, najčešće su uloge koje žene traže kod muškaraca.
 

Kako izvesti pozu „seksi vodoinstalatera“?

Jeste li znali da postoji seksualna poza u kojoj se žena pretvara u seksi vodoinstalaterku? Takozvana vodoinstalater poza je novi oblik seksualnog ponašanja koji uključuje oralni seks. Dakle, kod poze seksi vodoinstalatera žena izgleda kao da „poverava šta ima ispod umivaonika“.

Komentari (0)
Loading