Pire krompir, barem u Srbiji se priprema tako što se krompir prvo kuva u vodi, a kada se skuva i zignječi se i dodaju se so, puter i mleko - pa se tako dobija kremasta tekstura. Međutim sudeći po savetima sa društvenih mreža, spremamo ga potpuno pogrešno!
Osim što nepotrebno konzumiramo neke sastojke, prljamo i previše posuđa, pa je zato dedna TikTokerka demonstrirala drugačiju tehniku koja je oduševila mnoge!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Naime, ona kuva krompir u mleku! Kada proveri i vidi da se skuvao užima mikser i u loncu gde se kuvao kreće da ga meša. Naravno i ona dodaje puter, so i malo bibera pre nego što uključi mikser.
Trik je u tome što neće morati da se koristi cediljka a pire ima bolji ukus!