Domaći sirup protiv KAŠLJA: Napravite ga od ova DVA sastojka i zaboravite na upornu prehladu

K.Ć. Vesti 29.09.2022 08:05 0

Evo kako da sprečite kašalj u roku od par dana

Domaći sirup protiv KAŠLJA: Napravite ga od ova DVA sastojka i zaboravite na upornu prehladu

Shutterstock

Kašalj je simptom svih ovih bolesti, pa je zato dobro da znate koji je najbolji prirodni lek za kašalj.

Postoji veliki broj narodnih lekova koji mogu pomoći kod suvog kašlja kao i kod iskašljavanja. Iako je kašalj jedan od najdosadnijih simptoma bolesti on je za nas koristan jer pomaže da izbacimo mikroorganizme koji su uzrokovali bolest, bilo da su to virusi ili bakterije.

Prirodni lek za kašalj od lovora

List lovora se smatra veoma lekovitim iako nije preterano ukusan. Ovaj prirodni lek za kašalj u sebi sadrži magnezijum, kalijum, kalcijum, mangan, gvožđa, a od minerala sadrži A i C vitamin. Može se koristiti kako za lečenje kašlja i prehlade tako i za grip i bronhitis.

- Sirup protiv kašlja od lovorovog lista i limuna me je oduševio! Drugarica mi je dala baš skoro ubran lovor i spomenula kako je bitno da se nađe kvalitetan.. - piše u opisu videa.

Pogledajte u video ispod kako se sprema.

@jejafabrikaideja Sirup protiv kašlja od lovorovog lista i limuna me je oduševio! Drugarica mi je dala baš skoro ubran lovor i spomenula kako je bitno da se nađe kvalitetan.. btw je l se kaže za ili protiv kašlja 🙃#sirupprotivkaslja #sirup #sirupzakasalj #lovorovlist #limun #fypsrbija #fyphrvatska #fypbosna ♬ original sound - Lazar Krstić

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading