Sastojci:
- 2kg sitnijih paprika
- 1,5l vode
- 200ml alkoholnog sirćeta 9%
- 150ml ulja
- 3 supene kašike šećera
- 3 supene kašike soli
- 2 ravne kafene kašičice bibera u zrnu
- 2 veće šargarepe iseckane na kolutiće
- 1 glavica belog luka iseckana
- sveži peršun
Priprema:
Paprike očistiti zatim ih potapati u vodu gde smo stavili sirće, ulje, so, šećer i biber da malo omekšaju. Ređati u tegle uz dodavanje sargarepe, peršuna i belog luka. Naliti tegle vodom gde su se paprike barile. Izvršiti pasterizaciju. Prijatno!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
BONUS VIDEO