Pomoću ove TRI cake AKCIJA će TRAJATI DUŽE, A OBA PARTNERA će doživeti EKSTAZU: Laki trikovi koji će preokrenuti vaš život!

Vesti 12.12.2022 23:00 0

Vreme koje provedete u "akciji" je odlično, ali nekad vam se čini da traje previše kratko? Evo načina kako da rešite taj "problem"

seks

Shutterstock

 

1 Seksi uloge

Još jedan od načina da malo "protresete" svoj odnos je igranje seksi uloga. To će vam pomoći da usporite i da obratite pažnju na ono što uzbuđuje vašeg partnera. Usput ćete naučiti i ponešto novo o svojim seksualnim preferencijama, zato - istražujte, obucite seksi kostim, uživajte.

2. Ne žurite

Ne razmišljajte šta sve treba da obavite kasnije, već se koncentrišite na ono što se trenutno dešava. I ne zaboravite da se fokusirate na jednu stvar koju mnogi parovi zanemaruju - predigru. I muškarcima i ženama je potrebno malo vremena da se "raspali" želja za seksom, pre nego što pređu na "glavno jelo". Neka predigra teče polako, sigurno nećete zažaliti!

3. Uvedite novine

Znate već - ako ste dugo sa istim partnerkom, seks može da postane rutina. "Izmiksujte" odnos uz nekoliko novih poza, to će vam doneti uzbuđenje u krevet, navesti vas da se zaista fokusirate na seks, što će na kraju rezultirati i seksom koji traje duže.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading