Ove poze ŽENE dovode do vrhunca: Muškarci, imažete živu vatru u krevetu ako se budete pridržavali ova tri položaja

Vesti 14.12.2022 23:00 0

Koje poze prijaju ženi zavisi od samog tela žene, ali ovo su neke koje svakoj ženi prijaju

Ove poze ŽENE dovode do vrhunca: Muškarci, imažete živu vatru u krevetu ako se budete pridržavali ova tri položaja

Pexels

 

Svaka žena mora da ispita svoje telo, da nađe šta joj najviše prija i tu je masturbacija od velike pomoći. Zato ni jedna poza nije garancija da ćete uživati, već morate isprobati i eksperimentisati sa vašim partnerom.

Istražite erogene zone, pronađite šta vas uzbuđuje, poradite na predigri, jer ćete tako više uživati u samom činu. Takođe, uzmite u obzir da pojedine žene mogu da dostignu vrhunac samo uz stimulaciju klitorisa, zato birajte poze u kojima će biti moguće posvetiti mu pažnju. Da ne dužimo, ovo su poze koje vam mogu pomoći da doživite orgazam.

Mačka poza – varijacija misionarske

Poze u seksu dolaze u različitim varijacijama. Imamo osnovne poze kao što su misionarska, doggy, kaubojka i tome slično i onda u odnosu na njih mogu da se prave varijacije sa namerom da oba partnera više uživaju. Tako je mačka poza varijacija misionarske.

Vrlo je laka, okrenti ste jedno ka drugom lice u lice, samo muškarac treba da bude pod drugačijim uglom, odnosno da bude još više kolenima u odnosu na ženu, jer će tako poza biti intenzivnija. Za užitak kod žena ne treba da se orijentišete na “dubinu” već na dodirivanje G tačke, koja je, zapravo, blizu ulaza u vaginu. Mačka poza upravo na to i cilja. Žena leži na leđima i noge su joj savijene u kolenima. Muškarac se namešta još više u odnosu na misionarsku pozu, oslanjajući se na kolenima.

Poze u seksu za žene – nezamenljiva doggy

Ako se pitate koje su najbolje poze u seksu – doggy je definitivno jedna od njih. Da, spada u klasičnu pozu ali sa razlogom. Oba partnera uživaju u njoj. Muškarac uživa u pogledu i ova poza mu je posebno intenzivna, a mnoge žene u njoj osećau mnogo više nego u bilo kojoj drugoj pozi.

Ipak, treba bii pažljiv, jer kad su u pitanju poze od pozadi, penetracija može da bude prejaka, pa samim tim i bolna za ženu. Bitno je da oboje uživate i da proveravajte sa onim drugim da li je sve u redu.

Free-as-air poza za najintenzivnije orgazme

Ako niste probali do sad ovu pozu – krajnje je vreme. Nije česta poza niti je mnogima poznata, ali zato kada je jednom isprobate, uvekk ćete da se vraćate na nju. Izvodi se na sledeći način – muškarac leži na leđima spojenih nogu, žena se penje na njega i leži na njegovim leđima, namešta se tako da može lako da prodre u nju.

Ona drži noge savijene u kolenima, držeći stopala na njegovim nogama što joj omogućava kretanje. Znate li koja je jedna od najboljih stvari vezane za ovakve poze u seksu? Žena može samu sebe da zadovoljava tako što će rukom stimulisati klitoris, ili to može činiti njen partner. Sve mi znamo koliko je seks bolji kada je u njega uključena i masturbacija. Mnoge žene samo tako i mogu da dožive orgazam.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading