EROTSKA zabava u kojoj ćete oboje uživati: Ovu IGRU obavezno morate da probate

Vesti 19.04.2023 22:30 0

Muškarci i žene imaju gotovo identične erotske fantazije. Prvo i osnovno je se*s sa potpunim strancem. Zgodan mehaničar, poštar ili policajac u slučaju žena, promiskuitetna prostitutka, žena koju su sreli u baru ili medicinska sestra u slučaju muškaraca

EROTSKA zabava u kojoj ćete oboje uživati: Ovu IGRU obavezno morate da probate

Shutterstock

Nema ništa bolje u vezi od ispunjenja fantazija. Ovo gradi odnos i daje oboma puno zadovoljstva. Vredi se pobrinuti za to, jer kada uzbuđenje nestane i seks postane dosadan, lako je početi maštati o nekome koga poznajete, a to postaje opasno.

Ako već znate svoje fantazije i podelili ste ih sa voljenom osobom, vredi ih sprovesti u delo.

Kako predlaže u svojoj knjizi "Već sam bila ljubazna" Džoana Keszka, najvažnije je zabavljati se, ne brinući se da li je nešto ispravno ili pogrešno. Ako nešto ne ispadne efikasno, ali bude smešno, ne brinite, ne morate biti smrtno ozbiljni u krevetu. Prema Keszki, erotski scenario koji ste smislili koristan je za igranje uloga. Određivanje ko je ko, gde se radnja odvija i koji su ciljevi oba junaka. Takođe možete izabrati pomagala, odeću i krenuti u akciju.

Autorka u svojoj knjizi daje neke primere scenarija. Bolnica u kojoj medicinska sestra pregleda pacijenta na nepristojan način. Međutim, takav scenario možete sami napisati.

Uspostavite pravila. Vrlo često oklevamo da se otvorimo u krevetu jer se plašimo smeha i reči kritike. Da biste izbegli takve brige, možete se unapred dogovoriti da se ni pod kojim okolnostima ne smejete onome što se dešava tokom igre ili da ne kritikujete jedni druge. Takođe bi trebalo utvrditi da ako je nekome jako neprijatno, može reći da prestane. Ko zna, igranje strogog učitelja može, na primer, izazvati neku traumu, a uloga izopačenog šefa može ličiti na stvarno uznemiravanje na poslu.

Pripremite svoja pomagala. Nabavite standardne artikle pogodne za svaku igru i one specijalizovane za određeni scenario. Džoana spominje vibrator na prvom mestu među stvarima koje morate imati. Najbolje je imati nekoliko njih različitih veličina i namena. Zaljubljenici bi takođe trebalo da se opskrbe senzualnim uljem za telo i dobrim mazivom na bazi vode. Povez za oči ili lisice uvek će biti od koristi.

Nađite vremena za zabavu. Ako u kalendaru označite dane u kojima ćete sprovesti bilo koji od scenarija, uzbudiće vas samo pomisao da se ovaj dan približava. Svaki put možete implementirati novi scenario, a možete se vratiti na staru priču, nastavljajući avanturu alternativnih ljubavnika koji žive u alternativnoj stvarnosti i započinjati scenario gde je nedavno prekinut.

Ono što vas ograničava je vaša mašta. Pustite njene uzde i prepustite se dobrom provodu. I ni pod kojim uslovima se ne treba stideti! Ulazeći u spavaću sobu, ostavljamo sramotu iza vrata. Srećno!

 

 

Komentari (0)
Loading