Cela kuhinja će mirisati na ovu fantastičnu domaću čokoladu!
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- 400 g čokolade - mlečne ili crne, po izboru
- 200 ml kondezovanog mleka
- 50 g putera
- Opciono: lešnici, pistaći ...
Priprema:
Ukoliko imate mikrotalasnu, predlažemo da čokoladu, kondezovano mleko i puter stavite u odgovarajuću posudu i stavite da se sastojci otope na srednjoj temperaturu, od 3 do 5 minuta. Druga opcija je da sastojke otopite standadno na ringli, na niskoj temperaturi, uz stalno mešanje, kako ne bi zagoreli.
Nakon što ste dobili ujednačenu otopljenu masu, stavite je u pleh srednje dubine, ili posudu, ravnomerno razlijte smesu, pa stavite u frižider onoliko dugo koliko je potrebno da se smesa sasvim stegne. Naposletku, isecite kolač na kocke i poslužite.
Ukus je fantastičan!
