Dve veća krompira
tri kašike brašna
jedno jaje
jedno kašika kajmaka
dve kašike mleka
so
dve kašike ulja
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Krompir oprati, oljuštiti, izrendati na sitnoj strani rešetke rendeta.
Krompiru dodati brašno,jaje, kajmak, mleko i soli po ukusu, pa dobro sjediniti.
U tiganju za palačinke zagrejati one dve kašike ulja, izliti testo, raširiti ga po tiganju i peći sa obe strane dok ne porumene.
Služiti sa nekom sezonskom salatom, samostalno ili punjene omiljenim nadevom.
BONUS VIDEO