Dve veća krompira
tri kašike brašna
jedno jaje
jedno kašika kajmaka
dve kašike mleka
so
dve kašike ulja
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Krompir oprati, oljuštiti, izrendati na sitnoj strani rešetke rendeta.
Krompiru dodati brašno,jaje, kajmak, mleko i soli po ukusu, pa dobro sjediniti.
U tiganju za palačinke zagrejati one dve kašike ulja, izliti testo, raširiti ga po tiganju i peći sa obe strane dok ne porumene.
Služiti sa nekom sezonskom salatom, samostalno ili punjene omiljenim nadevom.
BONUS VIDEO

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Vučić čestitao Mercu: Verujem da će saradnja između Srbije i Nemačke nastaviti da se produbljuje

Vučić uputio čestitku pripadnicima Garde Vojske Srbije; "Simbol tradicije"

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!
