Sastojci:
- 4 breskve
- Puter
- Med
- Sladoled od vanile
Priprema:
Upalite rernu na 180oC. Breskve operite, presecite na pola i uklonite koštice.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Na svaku polovinu stavite po kockicu putera i prelijte ih medom.
Ubacite u rernu i pecite dvadesetak minuta - dok breskve ne omekšaju, puter se ne otopi i med se ne karamelizuje.
Poslužite toplo sa kuglom sladoleda od vanile i pečenim listićima badema. Ljubitelji cimeta ga mogu posuti preko meda, ili ga dodati nakon što breskve izvadite iz rerne.
BONUS VIDEO
