Sastojci:
- 1 l mleka
- 150 gr šećera
- 100 gr gustina
- 70 gr brašna
- 30 gr kakaoa
- 200 gr kokosa
- 50 gr margarina
- 250 ml slatke pavlake
Priprema:
Izmešati gustin, brašno, šećer, kakao, vanilin šećer i 300 ml mleka. Ostatak mleka staviti da provri, a u međuvremenu u veliki pleh (od rerne) posuti sav koks i ravnomerno ga rasporediti.
Kada mleko provri, zakuvajte razmućeni gustin i sve skuvajte u jednoličnu, glatku masu. Kada je masa kuvana, sklonite sa vatre, dodajte margarin i sve ponovo sjedinite.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Izlijte puding ravnomerno preko kokosa, vodeći računa da se kokos ne podiže.
Puding potom ostavite da se ohladi na sobnoj temepraturi, pa ga stavite u frižider na pola sata.
Slatku pavlaku umutite, pa nanesite preko ohlađenog pudinga.
Potom isecite puding na jednake trake, a onda trake prepolovite. Svaku traku uvijte u pužić odnosno sarmu, pa ga dodatno uvaljajte u kokos.
Slatke sarme čuvajte u frižideru do služenja.
Prijatno!
BONUS VIDEO

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
