Stavite ovu BILJKU u oval sa HRANOM i rasterajte MUVE: Nikako ne podnose taj MIRIS, bežaće kao GLAVOM BEZ OBZIRA!

Vesti 26.07.2022 19:00 0

Napokon ćete moći da uživate u miru

Stavite ovu BILJKU u oval sa HRANOM i rasterajte MUVE: Nikako ne podnose taj MIRIS, bežaće kao GLAVOM BEZ OBZIRA!

Shutterstock

Iako svi volimo leto, ne volimo ono što dolazi zajedno sa njim. Na prvoj listi su muve, od kojih nikada nemamo mira. Kada jedemo, kada legnemo da spavamo, uvek se nadje makar jedna da nam ne da mira.

Pored toga što su dosadne, one su veoma zarazne, zbog mesta koja "posećuju" te se mogu videti na kontejnerima i na mnogim drugim zagađenim mestima, a onda ulaze u stanove i lete oko hrane.

Ukoliko vam je dosadilo da ih jurite po kući s muvalicom i čekate ih u zasedi, postoji jedostavnije rešenje da izađete na kraj sa neželjenim gostima.

Naime, TikTok je pun saveta i trikova kako sa nekim situacijama izaći na kraj na lakši i brži način, pa se tako našao i jedan za rešavanje problema muva. Sve što vam je potrebno da imate u kući jeste bosiljak. Većina domaćica tu začinsku biljku uzgaja na terasi ili u dvorištu, a upravo ona može da posluži da se na sjajan način otarasite upornih prenosilaca zaraza.

Kao što se vidi na snimku, dovoljno je da grančicu bosiljka stavite na sto pored hrane i sve muve će začas nestati. Mnoge domaćice tvrde da bosiljak rasteruje i druge insekte, poput komaraca, jer oni ne podnose miris te biljke. Dovoljno je zasaditi ga na terasi u saksiji i vaš dom će većina insekata zaobići u širokom luku.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading