Sastojci:
brokoli - 100 g
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
beli luk - četiri komada, čenovi
so - po ukusu
PRELIV
maslinovo ulje - dve supene kašike
aleva paprika - jedna kašičica, ravna
Priprema:
Brokoli i secite na male ružice i blanširajte u vreloj posoljenoj vodi 4-5 minuta. Dobro ocedite i stavite na tanjir.
U kiselo mleko dodajte izgnječene čenove luka, so po ukusu i promešajte.
Prelijte brokoli u tanjiru. U malom tiganju ugrejte maslinovo ulje i propržite alevu papriku, može i prstohvat ljute ako volite.
Prelijte odozgo kiselim mlekom i odmah servirajte.
Brza, ukusna i lagana večera ili ručak, za domaćice koje rade, bez da broje kalorije i da se brinu za svoju figuru.
BONUS VIDEO