Uživajte u samoj pripremi faširanih šnicli.
Potrebno je:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- 400 g mlevenog mesa
- 1 glavica luka
- malo prezli
- 1 jaje
- so, začini po želi
Priprema:
Mleveno meso dobro izmešati sa jednim jajetom i sitno iseckanim lukom, pa dodati začine. Nakon što se masa lepo sjedini ostaviti da malo odstoji u frižideru. Nakon pola sata vlažnim rukama oblikovati pljeskavice i pržiti na tihoj vatri malo s jedne pa sa druge strane dok ne dobiju lepu zlatnu boju.