Uživajte u samoj pripremi faširanih šnicli.
Potrebno je:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 400 g mlevenog mesa
- 1 glavica luka
- malo prezli
- 1 jaje
- so, začini po želi
Priprema:
Mleveno meso dobro izmešati sa jednim jajetom i sitno iseckanim lukom, pa dodati začine. Nakon što se masa lepo sjedini ostaviti da malo odstoji u frižideru. Nakon pola sata vlažnim rukama oblikovati pljeskavice i pržiti na tihoj vatri malo s jedne pa sa druge strane dok ne dobiju lepu zlatnu boju.
