Domaće faširane šnicle od mešanog mlevenog mesa idealan su predlog za nedeljni ručak.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Recept koji vam donosimo lak je za pripremu, a uz šnicle kao glavno jelo možete da poslužite pire krompir ili spanać na mleku uz sezonsku salatu ili turšiju.
Sastojci:
- 500 g mešanog mlevenog mesa
- dva jajeta
- 50 ml mleka
- dva parčeta starog hleba
- tri čena belog luka
- manja glavica crnog luka
- so, biber pet kašika prezli
- ulje za prženje
Priprema:
Izmrvite hleb, pa ga prelijte mlekom i sve dobro izgnječite. Očistite i iseckajte crni i beli luk, pa ih pomešajte sa mlevenim mesom, jajima i natopljenim hlebom. Posolite i pobiberite, pa sve dobro izmesite rukama. Smesu držite u frižideru barem pola sata, da se sastojci lepo povežu.
BONUS VIDEO