Domaće faširane šnicle od mešanog mlevenog mesa idealan su predlog za nedeljni ručak.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Recept koji vam donosimo lak je za pripremu, a uz šnicle kao glavno jelo možete da poslužite pire krompir ili spanać na mleku uz sezonsku salatu ili turšiju.
Sastojci:
- 500 g mešanog mlevenog mesa
- dva jajeta
- 50 ml mleka
- dva parčeta starog hleba
- tri čena belog luka
- manja glavica crnog luka
- so, biber pet kašika prezli
- ulje za prženje
Priprema:
Izmrvite hleb, pa ga prelijte mlekom i sve dobro izgnječite. Očistite i iseckajte crni i beli luk, pa ih pomešajte sa mlevenim mesom, jajima i natopljenim hlebom. Posolite i pobiberite, pa sve dobro izmesite rukama. Smesu držite u frižideru barem pola sata, da se sastojci lepo povežu.
BONUS VIDEO