Napravite KAJGANU bez ulja: Uobičajan DORUČAK na skroz drugačiji način

Milica Ognjenović Vesti 11.07.2022 09:00 0

Zdravija varijanta

Napravite KAJGANU bez ulja: Uobičajan DORUČAK na skroz drugačiji način

Shutterstock

Sastojci:

osam jaja,

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

img

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

img

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

250 ml mleka,
dve kašike brašna,
150g šunke, 
80g sira,
jedna glavica crnog luka,
šaka spanaća,
so,
biber
Napravite KAJGANU bez ulja: Uobičajan DORUČAK na skroz drugačiji način

Freepik

 

Priprema:

Prvo uključite rernu na 200 stepeni. U veću činiju stavite jaja, mleko i brašno. Posolite i pobiberite, pa mutite žicom dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte izmrvljen sir, kockice šunke, luk isečen na kolutove, spanać i polovinu rendane tikvice. Pleh obložite papirom za pečenje i izlijte smesu. Odozgo stavite ostatak tikvice isečene na tanke kolutove. Stavite pleh u rernu i pecite deset minuta.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)