Sastojci:
osam jaja,
dve kašike brašna,
150g šunke,
80g sira,
jedna glavica crnog luka,
šaka spanaća,
so,
biber
![Napravite KAJGANU bez ulja: Uobičajan DORUČAK na skroz drugačiji način](/data/images/2022-02-12/20925_spanski-omlet_f.jpg?t=1657486786)
Freepik
Priprema:
Prvo uključite rernu na 200 stepeni. U veću činiju stavite jaja, mleko i brašno. Posolite i pobiberite, pa mutite žicom dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte izmrvljen sir, kockice šunke, luk isečen na kolutove, spanać i polovinu rendane tikvice. Pleh obložite papirom za pečenje i izlijte smesu. Odozgo stavite ostatak tikvice isečene na tanke kolutove. Stavite pleh u rernu i pecite deset minuta.
BONUS VIDEO
![Loading](https://najzena.alo.rs/files/img/loader.gif)