Sastojci za kašasti sok od breskve:
- 10 kg breskvi,
- sok od 4 limuna,
- 3-4 litre vode,
- 1 kg šećera.
Kašasti sok od breskve se priprema na sledeći način:
Breskve očistite od kože i koštica pa ih izmiksajte u blenderu da postanu kašaste.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sipajte vodu u lonac, dodajte šećer i pustite da provri. Kada voda provri, dok je još vrela, sipajte je u kašu od breskvi i promešajte. Potom ostavite da se dobro ohladi, najbolje preko noći.
Ujutru kašu prokuvajte, vrlo kratko. Dok se sok kuva, skidajte penu.
Vruć sok sipajte u flaše pa ga pasterizujte na sledeći način: Na dno lonca se stavite čistu kuhinjsku krpu, poređajte flaše koje se ne smeju dodirivati međusobno, a ni stranice od lonca. U lonac se ulije mlaka voda do 3 cm ispod ruba lonca. Zatim kuvati dok sok u flašama ne provri, pa izvaditi iz vode i zamotati u peškir, tako da se sporije hladi.
BONUS VIDEO