Sastojci za 4 osobe:
- 50 g maslaca
- 300 g smeđeg šećera
- 1 kom smrznutog lisnatog testa
- 1 kg jabuke
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Maslacem premažite manju tepsiju ili vatrostalnu posudu.
Pospite brašno u tankom sloju na radnu površinu pa razvijte lisnato testo na veličinu tepsije.
Rasporedite smeđi šećer po tepsiji.
Oljuštite jabuke.
Pri kupovini birajte jabuke slične veličine.
Isecite jabuke na kriške.
Gusto rasporedite narezane jabuke po tepsiji.
Prekrijte jabuke testom, stavite u rernu zagrejanu na 200°C i pecite oko 15 minuta.
Dekoracija
Tartatan možete ukrasiti šlagom ili posuti cimetom.
Uživajte!