Svaka domaćica teži ka tome da uz malo sastojaka napravi fantastično jelo. Takav je i recept u nastavku. Sve sastojke sigurno imate u kući, tako da još danas napravite ovaj ukusan obrok i obradujte ukućane novim receptom.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Dva velika krompira
jedan luk
jedna paprika
So
tri paradajza srednje veličine
četiri jaja
Mirođija
Priprema:
Povrće operite i isecite na kockice. Najpre na ulju ispržite krompiriće, a zatim njih prebacite na tanjir i na tom istom ulju ispržite luk i papriku. Posle nekog vremena dodajte paradajz. Posolite i promešajte. Kada se paradajz ukrčkao vratite krompir u tiganj, promešajte pa napravite 4 udubljenja u koja ćete razbiti jaja. Poklopite tiganj i krčkajte 3-5 minuta dok jaja ne budu spremna. Pospite mirođijom i servirajte.
BONUS VIDEO

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!
