Jeftin ručak je itekako opcija, a kada je u pitanju gulaš onda je još bolje. Napravite 4 porcije, gde se za jednu prociju troši 65 dinara. Ukupno vam je potrebno 260 dinara, piše Ručakza200dinara.com.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 500g pilećeg belog mesa
- 500ml paradajz soka
- 1 crni luk
- 1 crvena paprika
- 300g krompira
- kašika kari praha
- pola kašičice cimeta
- kašika ljute aleve paprike
- so biber, ulje
Priprema
Luk iseći na kockice, paprike na tračice, krompire oljuštite i isecite na kockice. Piletinu iseći na kockice. U dubljoj šerpi zagrejte ulje i stavite piletinu. Pospite karijem i posolite kašičicom soli. Pržite desetak minuta, dok ne porumeni.
U šerpu sa piletinom dodajte luk, dolijte pola šolje vode da ne bi zagorelo i dinstajte pet minuta. Dodajte papriku i nalijte paradajz sos. Sipajte pola kašičice cimeta. Kuvajte desetak minuta, a onda dodajte krompir i nalijte sa pola litra vode. Začinite biberom i solju po ukusu. Sipajte alevu papriku. Poklopite i kuvajte dvadesetak minuta ili dok krompir ne omekša.
Kada je kuvano, proverite da li je dovoljno slano.
NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO
rada
23.06.2022 11:47Pa pola kg belog pilećeg je 250..a plus ostalo..onda recite ručak od 500 din.
Hifg
24.06.2022 22:16Kako za 260 dinara, koliko košta samo meso i krompir? Očigledno ne znate cene pa lupate!