Sve će vam se ŽELJE ostvariti: Sve što treba da uradite je da stavite OVO ispod jastuka!

Vesti 04.06.2022 22:59 0

Postoje razne metode manifestovanja želja, a svaka od njih ima za cilj da vas motiviše, podstakne da se aktivirate i ostvarite svoje snove. Jedna od takvih metoda jeste sa jastukom i afirmacijama – osim što je zabavna, može biti i delotvorna.

Žena

pixabay

Da li poznajete ljude koji spavaju pored knjige ili spavaju sa nekom plišanom igračkom? Možda imaju svoje omiljeno ćebe? Umesto toga, vi možete početi da spavate sa afirmacijama. Ideja je da zapišete jednu ili više afirmacija na parče papira i stavite ispod jastuka. Afirmacija treba da sadrži vašu želju i da bude u sadašnjem vremenu, kao da se već ostavrila.

Na primer, ako želite pravu ljubav, možete napisati – “Ljubav stiže u moj život”, ili, ako želite više novca – “Imam potreban novac i obilje da ostvarim svaki san.” Ovo su samo primeri, a vi možete svoju afirmaciju formirati onako kako vam najviše prija.

Zašto staviti afirmacije ispod jastuka? Ono što uradite čim ustanete, kao i ono što radite neposredno pred spavanje, može značajno uticati na vašu energiju, aktivnosti, ambicije, a samim tim i na ispunjenje želja.

Zato uzmite list papira pred spavanje i nekoliko puta pročitajte afirmaciju, a zatim vratite papir pod jastuk. Isto učinite i ujutru. Mnogi će pomisliti zašto jendostavno ne izgovarati napamet afirmaciju, ali tajna je u fokusus – kada čitamo bolje se fokusiramo nego kada nešto izgovaramno mehanički.

Važno je da tokom izgovaranja afirmacije zaista verujete da je to moguće, a redovno praktikovanje ove tehnike pomoći će vam da nameru uvek imate na umu. Otkriće vam se načini kako možete želju ostavriti, a može se povećati i samopouzdanje i potreba da se borite.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading