Sastojci
- 750g keksa
- 1l mleka + 200g za umakanje
- 2 pudinga od čokolade
- 100g čokolade za kuvanje
- 13 kašika šećera
- 250g putera
Priprema
900ml mleka izmešati sa šećerom i staviti da se kuva. U 100ml mleka razmutiti puding i ukuvati ga u vrijuće mleko. Dodati čokoladu, pa kuvati još 2-3 minuta. Skloniti sa ringle, dodati puter i dobro izmešati.
Svaki keks umakati u mleko i ređati 4×4 keksa u osnovi, pa premazati toplim filom. Ponoviti postupak 6 puta, filom premazati tortu i odozgo i, po želji, sa strana. Posuti narendanom čokoladom ili ostaviti bez ičega.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
BONUS VIDEO