Brz i kvalitetan doručak je nešto najbolje što možete da uradite na početku dana!
Recept je veoma jednostavan - u jaja stavite šta god vam je po ukusu, a imate u frižideru.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci:
- 6-8 jaja
- 250 ml mleka
- 2-3 kašike brašna
- 150 g šunke ili neke duge suhomesnate prerađevine
- 60 g sira
- 1 glavica crnog luka
- šaka spanaća
- 1 manja tikvica
- soli po ukusu
- bibera po ukusu
- začina po želji
- sve što imate u frižideru, a može da bude ukusno u ovoj kombinaciji
Priprema
Prvo uključite rernu na 200 stepeni. U veću činiju stavite jaja, mleko i brašno. Posolite i pobiberite, pa mutite žicom dok ne dobijete glatku smesu.
Dodajte izmrvljen sir, kockice šunke, luk isečen na kolutove, spanać,polovinu rendane tikvice i sve što vam "padne" pod ruku.
Pleh obložite papirom za pečenje i izlijte smesu. Odozgo stavite ostatak tikvice isečene na tanke kolutove. Stavite pleh u rernu i pecite 10 minuta.