Mi ovo DRŽIMO u novčaniku, a ona koristi za ČIŠĆENJE: Kada otkrijete o čemu se RADI i vi ćete svakodnevno OBOŽAVATI ovaj TRIK!

Vesti 28.05.2022 08:30 0

"Ja za teško dostupna mesta koristim istekle kreditne kartice", napisala je jedna korsnica Tiktok mrže, a mnogi su komentarisali i da problem reše sa starom četkicom za zube.

Mi ovo DRŽIMO u novčaniku, a ona koristi za ČIŠĆENJE: Kada otkrijete o čemu se RADI i vi ćete svakodnevno OBOŽAVATI ovaj TRIK!

Shutterstock

Verovatno ste nekada poželeli da očistite teško dostupan ugao, ali je ipak ostao prljav jer vam s eučinilo da je nemoguće doći do njega, odnosno da nema dovoljno prostora za povlačenje krpe (na primer prostor između šporeta i njegove ploče za kuvanje ili deo između dva filtera haube).


Zato je, da bi svima olakšala proboj do tako teško dostupnih uglova, stručnjakinja za čišćenje nedavno otkrila jedan super jednostavan trik pomoću kojeg više nema prljavštine i prašine do kojih ne možete doći; i sve će se sa lakoćom očistiti. Na svom TikTok nalogu, @aestheticalliinhome je tako pokazala kako čisti uski prostor između kuhinjskog pulta i šporeta; uz pomoć kuhinjskog papira i čačkalice, tako da se čačkalica nekoliko puta čvrsto obmota papirom i tako lako očisti uski prostor između ringle i kuhinjskog pulta.

- Čačkalica i rolna kuhinjskog papira rešavaju teško dostupna mesta! – napisala je Tiktokerika na snimku koji pokazuje kako je vrh čačkalice pokupio svu prašinu.

 

- Hvala ti za ovo! – napisao je jedan korisnik i pokazao da ima maštovitijih entuzijasta: „Ja to inače čistim nožem za puter!“. - Koristim kreditne kartice kojima je istekao rok! – napisala je jedna žena, a mnogi su komentarisali da se problem teško dostupnih površina rešava starom četkicom za zube. - Imam nekoliko koje su samo za čišćenje! - napisala je jedna žena, a prenosi The Sun.

Anketa

ŠTA VI KORISTITE DA BISTE OČISTILI TEŠKO DOSTUPNA MESTA?

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading