Kopriva je jedna od najlekovitijih biljaka, a besplatna je i svima dostupna jer raste u izobilju. Od nje možete da pripremate i hranu i sokove. Bogata je gvožđem, pa je odlična za anemiju, ali sprečava i respiratorne i urinarne infekcije.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
- 75 listova korpive
- 2,5 l vode
- 3 limuna
- 3 kg šećera
- 5 limontusa
Priprema
U koprivu sipajte vodu i limun isečen na kolutove. Ostavite da odstoji 24h. Iscedite, pa u to dodajte šećer i limuntus. Mešajte povremeno dok se šećer ne otopi. Sipajte u flaše.
BONUS VIDEO