Junetina u SUSAM SOSU: Recept s JUGA SRBIJE kom NIKO ne može da odoli, rastresito meso se topi u ustima

Lana Vidović Vesti 14.08.2022 15:23 0

Jedno je sigurno - obožavaćete ga

sos od pečuraka

Shutterstock

 

Za ovaj ručak imamo samo jednu reč - Fantastičan

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Sastojci:
  • 8 šnicli
  • so i biber
  • 2 pune kašike brašna
  • 2 pune kašike susama
  • ulje za prženje
  • 700 ml supe ili supe napravljene od goveđe kocke
  • peršunov list
Priprema:

Šnicle izlupati, kao za pohovanje, pa posoliti i pobiberiti sa jedne strane. Zagrejati ulje u tiganju, između 100 i 150 ml. Zagrejati između srednje i najjače vatre.

Uvaljati svaku šniclu u brašno i pržiti sa obe strane dok malo ne porumene. Vaditi šnicle na tanjir.

U ulje u kojem ste pržili šnicle staviti susam i ostatak brašna, koje vam je preostalo od valjanja mesa. Propržite nekoliko minuta, pa vratite šnicle i prelijte supom.

Smanjiti vatru da lagano krčka, a pred kraj dodati peršunov list. Poslužite toplo.

Prijatno!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)