Sastojci:
- 4 jaja
- 2 čaše brašna od 2 dl
- 1 čaša kukuruznog brašna
- 250 ml jogurta
- 100 ml ulja
- 1 kesica praška za pecivo
- 100 g šunke
- 100 g parizera
- 100 g čajne
- 4 kisela krastavčića
- 2 kašičice soli
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Jaja umutiti penasto, posoliti, pa dodati jogurt i ulje. Sitno iseckati šunku, parizer, čajnu i krastavčiće (po receptu ide i 100 grama sira i malo seckane kisele crvene paprike).
Obično i kukuruzno brašno pomešati sa praškom za pecivo. Dodati u umućena jaja, pa lagano sjediniti varjačom. Zatim lagano umešati sve iseckane sastojke.
Tepsiju nauljiti, posuti brašnom i izliti smesu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta, odnosno dok ne porumeni.
BONUS VIDEO