Sastojci
- Tri suve crvene paprike
- jedan struk praziluka (beli deo)
- četiri kašike ulja
- kašičica soli
- pola kašičice bibera
- tri jajeta
- 1 dl mleka
- 1 dl jogurta
- 300 g brašna
- kesica praška za pecivo
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Suve paprike ostavite u mlakoj vodi da odstoje dvadesetak minuta.
Posolite i pobiberite.
Jaja umutite i dodajte jogurt, mleko, brašno, prašak za pecivo i propriženo povrće.
Sve izmešajte i izlite u masu u obložene kalupe za pečenje.
Pecite na 180 stepeni, 25 minuta .
Prijatno!