Sastojci
- Tri suve crvene paprike
- jedan struk praziluka (beli deo)
- četiri kašike ulja
- kašičica soli
- pola kašičice bibera
- tri jajeta
- 1 dl mleka
- 1 dl jogurta
- 300 g brašna
- kesica praška za pecivo
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Suve paprike ostavite u mlakoj vodi da odstoje dvadesetak minuta.
Posolite i pobiberite.
Jaja umutite i dodajte jogurt, mleko, brašno, prašak za pecivo i propriženo povrće.
Sve izmešajte i izlite u masu u obložene kalupe za pečenje.
Pecite na 180 stepeni, 25 minuta .
Prijatno!
