Kuvani krompir je jedan od najpopularnijih priloga, od njega se pravi i krompir salata koja je odličan izbor uz ribu ili morske plodove. Odlično se slaže i sa mesom, kao što su ćufte u paradajz sosu, a možete da napravite i pire.
Krompir se dugo kuva, ali iskusni kuvari su otkrili tajnu šta da uradite kako bi se ovo povrće brže skuvalo. Vrlo je jednostavno, piše novi.ba.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Pre nego što ga stavite u šerpu, oljuštite krompir i stavite u čistu sudoperu. Pustite da teče hladna voda. Krompir može da stoji u posudi sa ledenom vodom, ali je bolje ako je pod mlazom. Tako treba da stoji nekih minut.
Nakon toga kuvajte krompir. To što je bio pod mlazom ledene vode pomoći će da se brže skuva. Ovaj trik će poboljšati ukus krompiru jer on neće biti skrobast i gnjecav.
BONUS VIDEO
Vegeta
16.04.2022 19:57Zanimljivo je da ste uz recept kako brze skuvati krompir objavili foto ilustraciju sa neljustenim krompirom. A u tekstu kazete da se krompir ljusti pre kuvanja!