Sastojci
Za sutlijaš
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 1 čašu vode
- 2 čaše mleka
- 1 čašu riže
- 1 čašu šećera + vanilin šećer
Za fil
- 250 ml mleka
- 1 šlag-krem od vanile
- 1 šlag-krem od čokolade
- 100 gr kokosa
- 100 gr mlevenih oraha
- 50 gr bele čokolade
- 50 gr crne čokolade
- pakovanje keksa
Priprema
U šerpu stavite vodu i čašu mleka, kada provri dodajte rižu i kuvajte uz povremeno mešanje. Kada riža upije tečnost dodajte još jednu ćašu mleka i šećera. Skuvani sutlijaš ostavite da se ohladi.
Kesicu šlag-krema od venile izmutite sa 125 ml mleka , i u gotov šlag-krem dodajte 100gr kokosa i 50 gr narendane bele čokolade. Sad dodajte i 1/2 od ohlađenog sutlijaša i lepo pomesajte.
Kesicu šlag-kreme od čokolade izmutite sa 125 ml mleka , i u gotov šlag-krem dodajte 100 gr mlevenih oraha, 50 gr narendane crne čokolade i drugu polovinu sutlijaša.
U kalup ( dimenzije 30 x 20) stavite jedan red sa keksa, pa nanesite crni fil , onda jos jedan red keksa pa stavite beli fil. Odozgo narendajte čokoladu i stavite u frižider da se dobro ohladi 3-4 sata.
BONUS VIDEO