Kada pržite meso ili povrće u tiganju uvek ostane višak ulja koje onda morate da prosipate, a to je načešći uzrok zapušavanja sudopere.
Takođe, neki put treba da dodate nešto u jelo, ali prvo treba da se ocedi ulje, pa kako ne biste komplikovali, mi vam otkrivamo jednostavan trik. Potreban je samo ubrus i hvataljka.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Ovim trikom je oduševljeno skoro 20 miliona ljudi na Tik Toku, jer je vrlo praktičan. Sve što treba da uradite je da ispržite npr. mleveno meso, a zatim da uzmete ubus i presvijete ga. Pokupite ga hvataljkom, tako što ćete pomeriti meso u drugi deo tiganja i malo ćete ga nakriviti.
Olakšava pranje, ali i ako treba da dodate još nešto u meso, a ne želite da bude previše masno.
BONUS VIDEO