Da li ste znali da način na koji JEDETE govori MNOGO o vama: PSIHOLOZI otkrili kojem tipu LIČNOSTI pripadate

Vesti 07.04.2022 18:00 0

Vaš način ponašanja za stolom i konzumiranje hrane, svašta može da otkrije

Da li ste znali da način na koji JEDETE govori MNOGO o vama: PSIHOLOZI otkrili kojem tipu LIČNOSTI pripadate

Shutterstock

Možda jedete jako brzo, slabo žvaćete, ili mljackate, sve to mnogo govori o vašoj ličnosti

Psiholozi su objasnili koji način šta znači:

Mljackate i pričate punim ustima

Osobe koje jako uživaju u hrani, uglavnom trpaju hranu te im budu puna usta, uz to i mlackaju a neki čak i pričaju. Psiholozi kažu da su ti ljudi ekstrovenstni i prijateljski nastrojeni. Vole i uživaju u životu i ne zanima ih tuđe mišljenje. Mana im je njihova direktnost. 

Brzo jedete 

U stanju ste da obavljate više stvari u isto vreme, nikada nigde ne kasnite i jako ste hiperaktivni. Vaša ogromna mana je konstantna želja za takmičenjem, gde možete postati teški ljudima iz vaše okoline. 

Sporo jedete

Važite za itekako staloženu i strpljivu osobu. Vi znate da za sve ima vremena, pa tako i polako sve obavljate. Jedina mana je baš i to, nekada ste previše usporeni. 

Uvek ostavljate haos

Gde god da sednete da jedete, ostavićete ogroman upadljiv trag za vama. Neurednost dok jedete označava da ste veoma zabavna osoba, čak i veoma odgovorna. Mana je vaše kašnjenje. 

Izbirljivi ste

Uvek neko izvoljevanje i tačan spisak hrane koju volite i koju ne volite, označavaju to da ste u zoni komfora. Zamerljivi ste po prirodi i u svemu tažite manu. Imate strah od neuspeha, koji morate da prevaziđete 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading