21:04 Porodica Da li sudove perete odmah ili ih ostavljate u sudoperi? Evo šta to otkriva o vašem umu - istina je šokantna!
15:10 Porodica Najmoćniji ljudi imaju ovaj tip ličnosti: Često su maštovitiji i slobodniji od ostalih, ali ovo može da ih ,,spotakne"
14:22 Porodica Ovakve uši imaju samo osobe velikog srca: Otkrijte šta oblik govori o vašoj ličnosti - mnogo toga ćete saznati o sebi
09:00 Lepota i Moda Otkriva vaše skrivene želje i namere: Verovanja kažu da vaša venčanica mnogo toga govori o vama kao osobi
14:10 Porodica Poremećaj ličnosti se može LAKO otkriti: Stručnjaci kažu da su ljudi sa OVIM simptomima skloni da izvrše TEŠKE ZLOČINE
12:26 Porodica Ovaj TEST otkriva SKRIVENU stranu vaše LIČNOSTI: Prvo što vidite na SLICI ukazuje na vašu TRAUMU najveću
09:30 Porodica Šta sami od sebe KRIJETE u podsvesti? Najprecizniji test ličnosti otkriva da li ste MUDRA osoba ili DIVLJAK
12:35 Dom i saveti Vidite li ove kvalitete u sebi? Samo JEDAN odsto ljudi ima ovaj jedinstveni tip ličnosti
21:00 Porodica Postoje TRI arhetipa LIČNOSTI prema JUNGU, propoznajte u kojoj grupi pripadate: Jeste li BUNTOVNIK, čarobnjak ili heroj?
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"