Posle svakog ručka, kuhinja se zadimi, a more sudova ostane za pranje. Popularna infuenserka nas je podsetila, da ako želite to da izbegnete samo kupite papir za pečenje i rešite stvar za sva vremena. Možete da kombinujte piletinu, ribu, ili neko drugo meso jer će svakako biti preukusno. Ovaj recepet se sastoji od piletine i povrća, koji ne može nikada da omaši.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci i materijal:
- Piletina
- Tikvice
- Crni luk
- Biber, so, aleva paprika, začinsko bilje
- Beli luk
- Batat krompir
- Maslinovo ulje
- plus dodatno povrće po želji
Priprema:
Rerna mora da bude na 230 stepeni, a papir za pečenje položite na pleh pa presavite na jednu polovinu.
Ostavite da se peče na 40 minuta i vaš ručak je gotov.
Prijatno!