Posle svakog ručka, kuhinja se zadimi, a more sudova ostane za pranje. Popularna infuenserka nas je podsetila, da ako želite to da izbegnete samo kupite papir za pečenje i rešite stvar za sva vremena. Možete da kombinujte piletinu, ribu, ili neko drugo meso jer će svakako biti preukusno. Ovaj recepet se sastoji od piletine i povrća, koji ne može nikada da omaši.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Sastojci i materijal:
- Piletina
- Tikvice
- Crni luk
- Biber, so, aleva paprika, začinsko bilje
- Beli luk
- Batat krompir
- Maslinovo ulje
- plus dodatno povrće po želji
Priprema:
Rerna mora da bude na 230 stepeni, a papir za pečenje položite na pleh pa presavite na jednu polovinu.
Ostavite da se peče na 40 minuta i vaš ručak je gotov.
Prijatno!