16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
11:58 Dom i saveti Komšinica mi je otkrila tajnu za sočno belo meso: Uvek dodaje 1 sastojak koji svi imamo u kući
20:09 Dom i saveti Nikada više neće biti suva, topi se pod viljuškom: Evo kako da pripremite najsočniju piletinu, sa ovim nema greške
15:52 Dom i saveti Piletina će uvek biti sočna i ukusna: Kuvar otkriva marinadu koja će meso učiniti savršenim
09:36 Zdravlje Koliko dugo piletina sme da stoji u frižideru? Posle ovog vremena, postoji rizik od trovanja
09:55 Zdravlje Kako najbrže odmrznuti piletinu: Evo da li sme da se stavlja u vodu i kako da sprečite trovanje
19:57 Zdravlje Nova studija otkrila: Dva omiljena jela među Srbima povećavaju rizik za probleme sa pamćenjem
17:02 Dom i saveti Danas spremamo piletinu u sosu od šampinjona: Idealna večera za kraj radne sedmice, spremite i oduševite vaše ukućane!
17:59 Dom i saveti Brzinsko odmrzavanje mesa: Evo koji način je najbolji i šta ne smete da radite kako se piletina ne bi pokvarila
09:21 Dom i saveti Narodno verovanje: Ovo meso nemojte da jedete u novogodišnjoj noći da vas ne bije maler cele godine
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijaredera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju