Jaja na oko su omiljeni doručak većini ljudi, ali retko ko zna da ih spremi kao profesionalni kuvar. Obično se desi da se žumance izlije ili da ne bude sve dovoljno pečeno.
Više ne morate da okrećete jaje kako bi ono bilo ispečeno sa obe strane, jer vam otrkivamo trik iskusnih domaćica kojima jaja na oko uvek uspevaju.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Za savršena jaja na oko nije vam potreban specijalni sastojak, već sve ono što već koristite. U tiganj sipajte malo ulja, pa razbijte jaje.
Kada se ulje zagrejalo, kašikom ga skupite i prelijte preko žumanca kako bi se i ono ispeklo. Ako vas mrzi to da radite, možete i jednostavno 2 minuta pred kraj pečenja, da poklopite i ostavite da para odradi svoje.
Jaja poslužite na parčetu hleba, a kao savršeni prilog može i malo hrskave slanine. Čaša hladnog jogurta je uvek dobrodošla.
BONUS VIDEO

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
