Sastojci:
- 3 dl slatke pavlake
- 2 kašike šećera u prahu
- 50 g tamne čokolade
- 1 kašikica ekstrakta vanile (ili vanilin šećer)
- 200 g višanja
- 2 kašike Smeđeg šećera (ako nema može i beli)
- oko 100 g čokoladnih biskvita
- 1 kom Šlag pene i po potrebi mleko za šlag
Priprema:
- Višnje, očišćene od koštica pomešajte i prokuvajte sa smeđim šećerom, neka kuva 5-6 minuta. Ostaviti da se ohladi.
- Slatku pavlaku umutiti, dodati šećer u prahu i vanilin šećer (ili ekstrakt od vanile) i sve još umutiti, odvojiti jedan deo kreme pa dodati istopljenu čokoladu i dobro izmešati.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- U čaše staviti izlomljeni biskvit, preliti sa malo sirupa od višanja, zatim ređati belu kremu, ponovo izlomljeni biskvit, zatim sirup od višanja i čokoladnu kremu
- Ukrasiti šlagom i ostaviti da se rashladi.
PRIJATNO