Osveženje na dohvat ruke, stvoren za letnje dana.
Sastojci:
- 2 narandže
- 2 jabuke
- 1 banana
- 2 kriške svežeg ananasa
- 1 kašičica svežeg narendanog đumbira
- 1/2 isceđenog limuna ili limete
- cimet po želji
Priprema:
Svo voće očistiti, naseckati i staviti u blender, po želji staviti i par kockica leda, izmiksati i voila...
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Prijatno

SPORTSKI JACKPOT RAZLOG VIŠE ZA IGRU! Prematch + live

Zemlja koja spaja Crveno more i Indijski okean stiže na Ekspo 2027 Beograd

Mali ambasadori dijaspore zakoračili u svet budućnosti – Ekspo 2027 Plejgraund
Evo kada je najbolje vreme da pojedete ovsene pasuljice – a nije jutro

VAŠE KUPATILO I KUHINJA ZASLUŽUJU NAJBOLJE: Predstavljamo Genebre baterije za slavine (VIDEO)

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

POČINjE TOPLOTNI TALAS: Vremenska prognoza za 11. avgust

Milanović: Izrael planira da etnički očisti Gazu; Kriminalce treba nazivati pravim imenom

STIŽE JOŠ JEDAN VAŽAN GOST Vučić: Japan zvanično potvrdio učešće na Ekspu 2027

HOROR U NOĆNOM KLUBU: Osam osoba ubijeno

Tramp našao novu metu: "Smestićemo vas u zatvor gde pripadate"

Cela Srbija u crvenom: Gori nebo i zemlja, pogledajte šta nas očekuje (MAPA)

EKSPO MENJA IMIDŽ SRBIJE ZAUVEK Ključevi paviljona zemljama učesnicama stižu sledeće jeseni
Najbrži i najukusniji doručak: Omlet gotov za 40 sekundi kako ga pripremaju na Tajlandu

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Evo kako je jedan fermentisani riblji sos postao globalna kulinarska ikona?
