Sigurno niste znali da je ogroman deo jabuka koje kupujemo u prodavnicama prethodno obloženo slojem voska. Proizvođači to rade kako bi voće duže bilo upotrebljivo, ali mnogo ljudi je zapanjeno količinom voska koja se na jabukama nalazi, naročito kada se uzme u obzir da većina uopšte nije ni svesna ovog postupka čuvanja voća.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Kako biste proverili kakve su jabuke koje kupujete, izvedite sledeći eksperiment – preko par jabuka prelijte dosta ključale vode.
Ostavite ih da odstoje – ukoliko su prekrivene voskom, to će se i pokazati na njihovoj površini. Kako biste odstranili vosak, trebaće vam soda bikarbona, sok od limuna i mlaka voda. Pomešajte sastojke, zatim u smesu potopite četkicu za zube i dobro istrljajte.