Možda vam zvuči smešno, ali isprobajte: Ovih PET stvari stavite NOVČANIK, a pare će samo da se "lepe" za vas!

Najžena Vesti 29.01.2022 22:00 0

Kako da privučete novac?

Možda vam zvuči smešno, ali isprobajte: Ovih PET stvari stavite NOVČANIK, a pare će samo da se "lepe" za vas!

Pexels

Kad god se pomenu razna verovanja, ili sujeverja, verovatno najveći broj se odnosi na novac.

Oduvek ljude zanima kako da “privuku” bogatstvo i sreću.

Zato i ne čudi što postoji mnogo verovanja koja se bave time šta treba staviti u novčanik da biste privukli pare.

I skoro svako ima svoj “oprobani” recept koji “garantuje” pun buđelar.

Lovorov list

Lovorov list se u staroj Grčkoj smatrao simbolom pobede i uspeha u poslu. Postoje brojna verovanja koja tvrde da ova biljka pomaže u privlačenju sreće i bogatstva u kuću. Tako se veruje da je lovorov list “moćan talisman” finansijskog blagostanja, kao i da će na ovaj način privući novac.

Urme

Takođe, postoji i priča da košticu prve urme koju pojedete u novoj godini, stavite u novčanik, kao simbol blagostanja i plodnosti.

Srećna novčanica

To može biti novčanica koju ste dobili od prijatelja koji vam je kupio novčanik, ili neka strana valuta koja vas podseća na lepo putovanje, kao i novčanica koju vam je poklonila draga osoba. Takođe, to može biti novac koji štedite i onda ga koristite i kao simbol za poboljšanje finansija. Važno je da ta novčanica za vas ima posebnu vrednost, ne materijalnu, već da vas asocira na nešto pozitivno.

Detelina sa četiri lista

Za ovu amajliju svi znamo, kao i za osmeh na licu koji se pojavi kda je pronađete. U novčaniku možete držati i detelinu koju vam je poklonila draga osoba. Kako bi duže trajala, detelinu sa četiri lista ispresujte, a onda je ubacite u nekui papirić ili zip kesicu i čuvajte kao talisman za sreću u svom novčaniku.

Kineski feng šui novčići

Nazivaju se još i I-Ching novčići, a kako bi delovali, potrebno je da grupa od 3.6 ili 9 novčića bude zavezana crvenim koncem ili kanapom. Osim što privlače obilje, ovi novčići se smatraju amajlijom za sreću i opšte blagostanje. Mnogi ih kače u kući, kancelarijama, automobilu, a vi ih možete nositi u novčaniku

Komentari (0)
Loading