Sama priprema ove letnje testenine je uživanje, a ukupna cena će vas raspametiti!
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
1 glavica crnog luka
1 šoljica seckanih bukovača (oko 50 g)
1 svež paradajz
1 kašičica senfa
1 kašičica soja sosa
1 kašičica maslinovog ulja
so, biber, italijanska mešavina začina
Priprema;
Crni luk, tikvice, bukovače i paradajz iseckajte na kockice. Na malo ulja i vode dinstajte sve povrće dok ne omekša.
Začinite senfom, soja sosom, maslinovim uljem, biberom i italijanskom mešavinom začina. Probajte ukus pa dosolite po potrebi. Služite s barenom testeninom. Prijatno!