Sastojci:
- 1 celo pile
- 1 konzerva piva
- mešavina začina koje volite
- malo svinjske masti za premazivanje
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Operemo pile spolja i iznutra pa i osušimo ga kuhinjskim papirom. Istrljamo pile sa malo ulja, pa onda utrljamo začine. Otvorimo pivsku konzervu, pa trećinu sadržaja sipamo u posudu na kojoj će pile stajati. Uhvatimo pile za oba bataka i stavimo ga na pivsku konzervu
Stavimo ga u rernu i pečemo 1 sat i 45 minuta na 220 stepeni. S obzirom na položaj pileta, kožica će sa svih strana biti hrskava, a meso unutra sočno i mekano zahvaljujući pivu.
