Neće biti lepljiv i gnjecav: Kako da skuvate najbolji pirinač, dodajte samo 1 sastojak

Nedeljko Tišanović Vesti 24.02.2025 11:00 0

Ovo morate probati!

pirinač

Shutterstock

Ako vam pirinač često ispadne lepljiv i premekan, postoji jednostavan trik koji može pomoći.

Ključ je u pravilnom odnosu vode i pirinča – na jednu šolju pirinča treba dodati tri šolje vode.

Osim toga, kulinarska blogerka Jelena Kocmanović savetuje da se tokom kuvanja doda nekoliko kapi limunovog soka.

Ovaj trik sprečava lepljenje i čini pirinač rastresitim. Ako do sada niste uspevali da ga skuvate kako treba, isprobajte ovaj savet i rezultat će biti savršen!

Bonus video: 

@najzena.rs Žene redovno greše u ovim stvarima kada uvijaju kosu, na taj način je uništavaju i kvare njenu lepotu #najzena #zena #saveti #frizerskisaveti #viral_video #viralvideos #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading