Neće biti lepljiv i gnjecav: Kako da skuvate najbolji pirinač, dodajte samo 1 sastojak

Nedeljko Tišanović Vesti 24.02.2025 11:00 0

Ovo morate probati!

pirinač

Shutterstock

Ako vam pirinač često ispadne lepljiv i premekan, postoji jednostavan trik koji može pomoći.

Ključ je u pravilnom odnosu vode i pirinča – na jednu šolju pirinča treba dodati tri šolje vode.

Osim toga, kulinarska blogerka Jelena Kocmanović savetuje da se tokom kuvanja doda nekoliko kapi limunovog soka.

Ovaj trik sprečava lepljenje i čini pirinač rastresitim. Ako do sada niste uspevali da ga skuvate kako treba, isprobajte ovaj savet i rezultat će biti savršen!

Bonus video: 

Žene redovno greše u ovim stvarima kada uvijaju kosu, na taj način je uništavaju i kvare njenu lepotu #najzena #zena #saveti #frizerskisaveti #viral_video #viralvideos #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound - Najzena.rs

 

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

Komentari (0)